In de sporthal van Nijlandspark in Roden, organiseren onze sportcoach Stefano Tienstra en jongerenwerker Jesse Zantingh een nieuwe activiteit voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar: Young Northfield! Dé plek waar jongeren samenkomen om te bewegen en te ontmoeten. Door het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen zich welkom voelt, heeft Young Northfield snel naam gemaakt bij jongeren op zoek naar beweging en sociale interactie.

Bij Young Northfield geloven we sterk in de kracht van sport en spel om jongeren te verbinden en hen te helpen hun potentieel te ontdekken. Onze activiteit is ontworpen met het oog op laagdrempelige deelname, zodat alle jongeren, ongeacht hun achtergrond of ervaring, zich kunnen aansluiten.

In onze eerste maand hebben we met trots vier kleine evenementen georganiseerd, die jongeren de kans boden om verschillende activiteiten te verkennen. Van spannende rondes Lasergamen tot intense sessies Archery-tag, en van nostalgisch Apenkooi tot klassieke arcade games. Onze evenementen waren een hit! De opkomst was groot met wekelijks tussen de 15 en 25 deelnemers die zich aansloten bij Young Northfield.

Het succes van Young Northfield is leuk om te zien. We zijn vastbesloten om ons aanbod voortdurend uit te breiden en te verbeteren, en om nog meer jongeren te betrekken bij onze missie om samen met leeftijdgenoten plezier te hebben en gezond te blijven. Voor meer info bel het WiN Servicebureau op 050 – 317 65 00