Mantelzorgers

Als je langdurig en onbetaald zorgt voor een familielid, buur of vriend met psychische problemen, ouderdomsklachten of een chronische ziekte of beperking, dan ben je een van de vele mantelzorgers in onze gemeente.

Kinderen of jongeren kunnen ook mantelzorger zijn. Bijvoorbeeld omdat ze thuis meehelpen in de zorg voor een zieke ouder, broertje of zusje. Hen noemen we Jonge Mantelzorgers.

Hoe helpen wij jou?

Loop je vast of wil je graag dat er iemand met je meedenkt?
Samen met Contact Punt Mantelzorg (CPM) Noordenveld organiseert WiN de ondersteuning van mantelzorgers in de gemeente. Wij kunnen je helpen de situatie in kaart te brengen en eventueel hulp in gang zetten. Je kunt bij ons terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor, informatie, advies of ondersteuning. Ook organiseren wij informatieve bijeenkomsten en gezellige en ontspannende activiteiten voor mantelzorgers.

Activiteiten voor mantelzorgers (o.a:)

  • Yoga of Mindfulness
  • Beweegactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kook- en bakworkshops
  • Gezellige uitjes

Wil je per e-mail uitnodigingen ontvangen? Meld je dan bij ons aan!

Voor wie?

De ondersteuning door Contact Punt Mantelzorg en WiN is bedoeld voor alle mantelzorgers in de gemeente Noordenveld.

Kosten?

De ondersteuning door WiN is gratis. Voor een voorziening waar jij of degene voor wie je zorgt een dagdeel terecht kan vragen wij een kleine bijdrage.

Activiteitenagenda

Op zoek naar een leuke sportieve, creatieve, informatieve of ontspannende activiteit in jouw buurt? Kijk op de Agenda voor het huidige aanbod.