Jongeren

WiN zet zich in voor alle jongeren van 10 t/m 23 jaar in de gemeente Noordenveld. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en stimuleren je die verder te ontwikkelen. Vaak gaat dat gepaard met een boel gezelligheid!

Voor en door jongeren

Samen met jou organiseren we diverse activiteiten en projecten in jouw buurt of dorp. Ons motto hierbij is: voor en door jongeren.
Als jij zelf een leuk idee hebt meldt dit vooral aan onze jongerenwerkers. Zij kunnen je helpen jouw idee uit te voeren! Bijvoorbeeld:

  • een sportactiviteit;
  • een overdekte hangplek;
  • voorlichting over vakantiewerk;
  • een muziekmanifestatie;
  • een leuk feestje
  • iets aardigs doen voor een ander

Activiteitenagenda

Op zoek naar een leuke sportieve, creatieve, informatieve of ontspannende activiteit in jouw buurt? Kijk op de Agenda voor het huidige aanbod.

Werkervaring opdoen

Bij het jongerenwerk kun jij als jongere werkervaring opdoen door stage te volgen. Of door als vrijwilliger mee te werken in onze Event Crew en allerlei activiteiten op te zetten.

Praten

Je kunt ook bij de jongerenwerkers van WiN terecht als je even wilt praten over van alles en nog wat, je je ergens zorgen over maakt of niet goed in je vel zit.
Je kunt ze opzoeken in onze locaties, bellen, appen of mailen. En verder grote kans dat je hen tegenkomt op school of op straat. Spreek ze aan, zij zijn altijd bereid tot een praatje!

Kosten

De ondersteuning door WiN is gratis.

Albinota Alilaj

Albinota Alilaj

Jongerenwerker
06 – 123 69 542
albinotaalilaj@stwin.nl

Denise de Vette

Denise de Vette

Jongerenwerker
06 – 268 34 961
denisedevette@stwin.nl

Jesse Zantingh

Jesse Zantingh

Jongerenwerker
06 – 156 17 547
jessezantingh@stwin.nl