Afgelopen vrijdag werd Tour Elektrik officieel geopend door wethouder Robert Meijer! Precies één jaar nadat initiatiefnemer Jennifer Joedo en cultuurcoach Sacha Kraan bij elkaar kwamen met een droom: Peize nóg mooier maken.

Deze route loopt langs verschillende elektriciteitskastjes in Peize. In de wandeling van ruim 5 kilometer kom je langs kasten met een knappe kunstlaag geschilderd door lokale kunstenaars Jennifer Joedo, Lilian Dijkema, Ruth Assink, Olesia Liashova, Peggy de Vries, Annet Raben en Melissa Roelfsema.

Het blijft niet bij alleen mooi versierde kasten: wanneer je een kastje spot, scan dan met je telefoon de QR-code op de zijkant van de kast. Je komt zo op de pagina van Tour Elektrik op www.bezoekpeize.nl en leest dan meer over de kunstenaars én krijgt door Fysiotherapie Kinesis verzorgde bewegingstips en gezondheidsweetjes.

Deze webpagina werd mogelijk gemaakt door Media Totaal. Ook werkten de Historische Vereniging Peize en Muziek en Cultuur Peize en de Culturele Kring Peize mee aan het project om het nog completer te maken!