De tweede editie beweegfestival Noordenveld op 4 juli was een sportief succes. 120 Bezoekers hebben dit beweegfestijn meegemaakt op de velden van Korfbalvereniging Noordenveld. De opzet om seniore inwoners van Noordenveld kennis te laten maken met de verschillende OldStars sporten is zeker geslaagd.

De mooiste complimenten waren van de deelnemers zelf. “Wij hebben een geweldige dag gehad en nemen deze mooie ervaring mee. Ik kom volgende week meedoen met de OldStars!”

Ook de betrokkenheid van het college van B & W van de gemeente die in volledigheid acte de presence gaf werd erg gewaardeerd.

Sporticonen Foppe de Haan en Tjalling van den Berg brachten inspirerende presentaties over het belang van (blijven) bewegen en de kracht van het samen doen. Ze gaven ook een actieve meedoe sessie hoe dit in de praktijk te brengen om fit te blijven.  

WiN sportcoaches Wouter Meertens en Marten Vogt die dit festival samen met de vele betrokken vrijwilligers hebben georganiseerd kijken terug op een geslaagde dag. 

De Krant besteedde ook uitgebreid aandacht aan het Beweegfestival, lees hier het artikel.