Conflicten zijn er in allerlei soorten en maten. In de relatie met een partner of op het werk met een leidinggevende, met buren, een leverancier, de woningbouwvereniging, familie of vrienden. Tussen het ontstaan van een conflict en de stap richting juridische ondersteuning zijn er vele momenten waarop de lucht nog geklaard kan worden. Ondersteuning van een mediator kan hierbij helpen. De mediator is onpartijdig en helpt bij het zoeken naar een oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn.

Welzijn In Noordenveld (WiN) wil hier haar steentje aan bijdragen. Maandelijks op de eerste vrijdag van de maand van 10.00-12.00 uur is er een mediation spreekuur in het gebouw van van WiN aan het Inwonersplein, Schoolstraat 50 in Roden. Dit spreekuur is gratis en bedoelt voor mensen die vastlopen in een conflict en willen weten of mediation een oplossing voor hen zou kunnen zijn (voor de helderheid: het spreekuur biedt dus niet zelf mediation!).

Edith Debije (foto) van To-Be-Mediation en het Mediationloket zal als mediator aanwezig zijn. U dient vooraf te bellen met het WiN Servicebureau om een afspraak te maken 050-3176500.