Op maandag 22 mei heeft wethouder Kirsten Ipema samen met directeur Mathijs Euwema van Welzijn in Noordenveld de website www.noordenveldhelpt.nl officieel gelanceerd. Met een druk op de knop verscheen de website op een groot beeldscherm.
Noordenveld Helpt wil op basis van trefwoorden vragen op het gebied van zorg, welzijn, sport, activiteiten, cultuur en nog veel meer, beter bereikbaar maken voor de inwoners en professionals van Noordenveld. Humanitas, Bibliotheek, Welzijn in Noordenveld, Vluchtelingenwerk, Toegankelijk Noordenveld en de gemeente zetten zich in om van Noordenveld Helpt een succes te maken.
“Hoe meer verenigingen zich aansluiten, hoe beter inwoners uit de gemeente de weg binnen Noordenveld weten te vinden”, vertelde wethouder Kirsten Ipema. Noordenveld Helpt kent ook een chatfunctie die open staat voor vragen. Op dit moment worden organisaties benaderd om aan te haken en mee te doen. Bij belangstelling kan contact worden opgenomen met WiN via tel. 050 3176500 of service@stwin.nl