Voorstelling ‘De Alzheimers’

Op donderdag 1 juni is er weer een Alzheimercafé / Trefpunt.
Voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met dementie. Deze avond hebben we voor u een wervelende interactieve voorstelling ‘De Alzheimers’.

DitAfbeeldingsresultaat voor afbeelding alzheimercafe wordt gedaan door onderzoeksjournalist Stella Braam, auteur van ‘Ik heb Alzheimer – het verhaal van mijn vader in deze tijd’.
Onder het motto ‘Met goede ‘reisleiders’ aan je zijde hoeft dementie geen ramp te zijn’, neemt Stella Braam het publiek mee op reis. ‘Heb ik Alzheimer?’, vroeg Stella’s vader René van Neer zich vaak vertwijfeld af. ‘Helemaal vergeten!’. Op de gesloten afdeling in het verpleeghuis ging de oud-psycholoog op zoek naar de nooduitgang, want ‘hij moest college geven’.

Hoe ziet je leven eruit als je hulpbehoevend bent? Dat maakt deze voorstelling op humoristische wijze duidelijk. En hoe de mantelzorger soms tot wanhoop wordt gedreven, maar meestal toch een uitweg vindt en waar vaak wel wat creativiteit bij komt kijken.
Daarna is het publiek aan zet, met vragen en discussie.

De inloop van de avond is 19.00 uur en de aanvang is om 19.30 uur in het Langewold Hotel in Roden, voor informatie kunt u terecht bij Welzijn in Noordenveld 050 – 3176500. Opgave vooraf is niet nodig.