Verslag van de vierde scootmobieltocht

Op woensdag 20 september kwamen ze weer van alle kanten aanrollen in hun scootmobiel, de liefhebbers van de gezamenlijke tochten door het mooie landschap.
Zorgplaza had opnieuw voor koffie, een prachtige route en begeleiding gezorgd. Bovendien waren de drie verkeersregelaars weer paraat. Zij haastten zich steeds weer vooruit om telkens bij kruispunten het verkeer tot stilstand te manen.
De tocht voerde ons dit keer langs het fietspad achter golfbaan Holthuizen richting de Weehorst en verder naar de omgeving van Peize. Je kon merken dat de deelnemers steeds geroutineerder zijn geworden in het ‘file’ rijden. Iedereen sloot mooi aan.
Onderweg was er weer de aandacht van het publiek. Telkens werd er gezwaaid of geroepen, vooral bij het zien van een bekende.
Langs mooie wegen kamen we in hartje Peize aan, waar we getrakteerd werden op voortreffelijke koffie met gebak in niet minder dan de Peizer Hopbel.
Via Altena en de Zwarte weg ging het weer richting Roden.

Het is de bedoeling om volgend jaar deze activiteit van Zorgplaza, WIN, de Verkeersregelaars, vrijwilliger en de SGPN voort te zetten.