Vacature teamleider WiN

Word jij blij van mensen inspireren, aanmoedigen in hun ontwikkeling en met elkaar in verbinding brengen?  
Heb je inhoudelijk kennis en ervaring van welzijn, maatschappelijk werk en het liefst ook de zorg? 

Vind je het leuk om naast het aansturen van het team, ook mee te bouwen aan het opzetten van algemene collectieve voorzieningen? Ben jij ook in het bezit van vele potten lijm waarmee je mensen en organisaties kunt verbinden, dan zijn we op zoek naar jou! 

Welzijn in Noordenveld te Roden is per 1 november 2019 op zoek naar een teamleider voor 20 à 24 uur per week. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 2 jaar en 8 maanden. 

Wat is WiN 

Welzijn in Noordenveld zet zich in voor alle inwoners, met name voor mensen in een kwetsbare positie. Meedoen en samenredzaamheid zijn belangrijk en geven waarde aan het leven. WiN ondersteunt individuen en het collectief, waar mogelijk met andere partijen. De inwoner staat voorop; het contact en de relatie met mensen zijn de basis van ons werk.  

WiN werkt aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Een samenleving waarin iedereen op eigen wijze mee kan doen en waarin mensen zeggenschap hebben over hun eigen leven en omgeving. WiN met elkaar, in vertrouwen, verbinding en beweging met inwoners, gemeente en andere organisaties/ partijen. 

Functieomschrijving 

De teamleider is verantwoordelijk voor het coördineren en zorgdragen van de realisatie van het operationeel en tactisch beleid. Hij/zij geeft leiding aan medewerkers door de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te controleren en medewerkers te begeleiden, instrueren, coachen en motiveren, waar nodig; houdt functionerings- en beoordelingsgesprekken en bespreekt loopbaanperspectieven met medewerkers. De teamleider is verantwoordelijk voor het vertalen van het beleid naar de medewerkers van WiN; implementeert het tactisch beleid en draagt zorg voor de uitvoering ervan; formuleert een werkplan voor de focusgroepen op basis van de door de directie uitgezette beleidslijnen/geformuleerde plannen; fungeert als aanspreekpunt voor de medewerkers van de focusgroepen en directie. 

De teamleider die wij zoeken is een mensenmens. Hij/zij weet medewerkers te inspireren en mensen mee te nemen in veranderingen. De teamleider is de verbinder tussen de drie focusgroepen in Roden, Norg en Peize. De komende 2 jaar en 8 maanden zijn we ook bezig om een projectplan uit te werken betreffende Algemene Collectieve Voorzieningen. Dit maakt dat de teamleider ook nauw samenwerkt met de op dit project betrokken managers en ook hierin in verbinding staat met de focusgroepen en het project. Dit betekent dat hij/zij snel moet kunnen schakelen tussen verschillende processen en projecten.  

De teamleider weet te faciliteren naar medewerkers en naar de organisatie. Het hierbij goed kunnen stellen van prioriteiten is van groot belang. 

We zoeken een collega die 

 • Beschikt over een HBO werk en denkniveau;
 • Als het ware, vele potten lijm heeft en daarmee vaardigheden, waarbij hij/zij iedereen en alles, mensen en organisaties aan elkaar weet te verbinden; 
 • ‘Beren op de weg’ ziet, maar daarlangs, overheen of onderdoor weet te gaan;
 • Over sociale vaardigheden beschikt om medewerkers te motiveren, coachen en instrueren; 
 • Managementvaardigheden heeft voor het leidinggegeven en aansturen van de organisatie- eenheid;
 • Een analytisch vermogen heeft;
 • Goed kan samenwerken, communicatief zeer vaardig is en overtuigingskracht heeft; 
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid heeft voor het vertalen van beleidsplannen en het onderhouden van contact met in- en externe contactpersonen; 
 • In het bezit is van rijbewijs en auto. 

Wat bieden we jou? 

 • Een enthousiast team 
 • Een dienstverband voor 20 à 24 uur per week voor de duur van 2 jaar en 8 maanden. Salaris conform cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening 
 • Individueel keuzebudget en loopbaanbudget 

Interesse? 

Ben je op zoek naar deze uitdagende en leuke functie binnen een enthousiast team? Solliciteer dan door een motivatiebrief en CV te zenden vóór 14 oktober 2019 t.a.v. Elisa Ligt, directeur, elisaligt@welzijninnoordenveld.nl, o.v.v. Vacature-19.005/EL. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 oktober. Heb je interesse maar wil je nog wat meer informatie over de inhoud van de functie? Bel dan gerust 050-3176500. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.