Vacature Sportcoach

Functie 
Binnen Welzijn in Noordenveld te Roden zijn we per 1 september 2019, op zoek naar een Sportcoach. Het betreft een dienstverband van gemiddeld 24 uur per week. Voor deze functie dien je in ieder geval beschikbaar te zijn op de woensdag en vrijdag. De standplaats is op dit moment Roden en in de nabije toekomst Peize.   

Wie is WiN 
Welzijn in Noordenveld zet zich in voor alle inwoners, met name voor mensen in een kwetsbare positie. Meedoen en samenredzaamheid zijn belangrijk en geven waarde aan het leven. WiN ondersteunt individuen en het collectief, waar mogelijk met andere partijen. De inwoner staat voorop; het contact en de relatie met mensen zijn de basis van ons werk.  

WiN werkt aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Een samenleving waarin iedereen op eigen wijze mee kan doen en waarin mensen zeggenschap hebben over hun eigen leven en omgeving. Plezierig leven doe je tenslotte met elkaar! 

Leefstijl en vitaliteit zijn onderdelen van het welzijn van inwoners van Noordenveld. We vinden het belangrijk om binnen het sociaal domein integraal te kijken naar het welzijn van de inwoner en daar hoort sport en bewegen als belangrijk onderdeel bij. 

Functieomschrijving 
Tot de werkzaamheden behoren activiteiten die sport, bewegen en een gezonde levensstijl stimuleren door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners. Ook het ondersteunen van sportverenigingen is onderdeel van de taken. We vinden het belangrijk dat je stagiaires goed kan begeleiden bij hun leerproces. Je sluit aan bij focusgroep Peize en zal eerst voornamelijk focus hebben op Peize en omliggende dorpen. Verder sluit je aan bij het team van WiN en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de Noordenveldse ontwikkelingen. 

We zoeken een collega die:  
– HBO opgeleid is. Bij voorkeur ALO of Sportkunde met CIOS (of
vergelijkbare) vooropleiding;
– Het leuk vindt om diverse doelgroepen in beweging te zetten en positieve
gezondheid te stimuleren;
– Aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren;
– Beschikt over organisatietalent en adviesvaardigheden;
– Resultaatgericht en flexibel inzetbaar is onder en na schooltijd, in de
avonduren en incidenteel in het weekend;
– Goed kan samenwerken, communicatief vaardig is en overtuigingskracht
heeft;
– In staat is om zelfstandig te werken en het team van stagiaires aan te
sturen;
– Een verbinder is die mee gaat in veranderingen en meedenkt in
ontwikkelingen;
– In bezit van rijbewijs en auto is.  

Wat bieden we jou? 
– Een enthousiast team;
– Een dienstverband voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar;
Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheid tot verlenging of een vast
dienstverband; 
– Salaris conform cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening;
– Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%; 
– Individueel keuzebudget en loopbaanbudget. 

Interesse? 
Ben je op zoek naar deze leuke functie binnen een enthousiast team? Solliciteer dan door een motivatiebrief en CV te zenden vóór 24 juli 2019 t.a.v. Elisa Ligt, directeur, elisaligt@welzijninnoordenveld.nl, o.v.v. Vacature-19.002/S. De sollicitatie gesprekken vinden plaats op maandag 5 augustus 2019. Heb je interesse maar wil je nog wat meer informatie over de inhoud van de functie? Bel dan gerust 050-3176500. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.