Uitnodiging Netwerkbijeenkomst

Op 21 november organiseert de Noordenveldse Uitdaging in samenwerking met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Noordenveld een netwerkbijeenkomst.
Deze netwerkavond is bedoeld voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties, serviceclubs en plaatselijke bedrijven, om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten en elkaar te vinden in de vorm van hulp, ondersteuning, expertise en advies.Ook is het mogelijk te speeddaten met vertegenwoordigers van bedrijven of andere organisaties om één op één door te praten over uw uitdaging.

Speeddaten
Speeddaten stimuleert op een leuke en originele manier het leggen van contacten en het uitwisselen van informatie. De methode leidt tot effectief netwerken, doordat u veel mensen kort en krachtig spreekt. Speeddaten zorgt voor onverwachte ontmoetingen, bijzondere samenwerkingen en verfrissende ideeën. Ook zal er meer begrip en waardering voor elkaars werk ontstaan.

Vraag
Voorafgaand aan het speeddaten is het de bedoeling dat u nadenkt over wat u als organisatie te bieden heeft en wat u graag zou willen. Denk bijvoorbeeld aan diensten of goederen, zoals materialen, computer, vergader-of opslagruimte, hulp bij administratie en beleidsplannen, PR en communicatie. Of nieuwe activiteiten en gezamenlijke acties. Het gaat niet zozeer om financiële sponsoring maar juist om sponsoring in de vorm van diensten of goederen.

Wanneer u uw vraag van tevoren instuurt vergroot u de kans dat er mensen aanwezig zijn die iets voor u kunnen betekenen. Het gaat erom kort aan te geven wie u bent en wat u zou willen. Graag ontvangen wij uw vraag uiterlijk 7 november.

Grijp deze kans en date mee! Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de netwerkavond op 21 november om 19.30 uur in het Wapen van Drenthe, Heerestraat 1 in Roden.