WiN biedt verschillende lessen sport en bewegen voor senioren. Zo kunt u meedoen met zwemmen/fifty fit op de woensdagochtend, seniorengym op donderdagmiddag en MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen) op de vrijdag.
Alle lessen worden begeleid door gediplomeerde instructeurs. U kunt gerust een keertje vrijblijvend meedoen om te kijken of het bij u past. Neem van te voren wel even contact op met WiN om door te geven dat u komt. Als u halverwege instroomt dan wordt de deelnemersbijdrage naar rato berekend.


Zwemmen

Zwemmen is ideaal om de conditie te verbeteren, het verhogen van de mobiliteit en het verbeteren van de bewegingsmogelijkheden van gewrichten. Er worden diverse materialen gebruikt en u kunt in uw eigen tempo meedoen. Het is een gezonde en gezellige activiteit in heerlijk warm water.

Locatie: Zwembad De Hullen, Roden. Van oktober t/m eind april, iedere woensdag (uitgezonderd schoolvakanties) van 08.30 – 10.00 uur (een half uur per groep). 26 lessen voor €87,50. Docenten: Hilda Meijer en Wina van der Hoeven


Seniorengym

Docente Christa Wevers geeft seniorengym. Seniorengym is een gezonde, leuke en gezellige manier om uw spieren en gewrichten soepel te houden en te werken aan uw balans, valpreventie, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Er worden verschillende oefeningen op muziek gedaan, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen.

Locatie: Gymzaal van ’t Hoge Holt, Lijsterbesstraat 1, Roden. Op donderdag van 15.30 – 16.15 uur de damesgroep, 26 lessen voor € 85,00. Van 16.15 – 17.00 uur de herengroep, 30 lessen voor € 97,50.


MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen)

Iedere week een ander programma met bijvoorbeeld, hoepels, ballen of dynabands, zo houdt u uw spieren soepel. U doet mee in uw eigen tempo. De lessen, gegeven door Annie Bos, zijn ook geschikt voor mensen in een scootmobiel of rolstoel.

Locatie: De Noorderkroon, Roden. Iedere vrijdag van 9.45 – 10.30 en 10.45 – 11.30 uur.
36 lessen voor € 77,50
Verblijft u tijdelijk in De Noorderkroon en wilt u meedoen dan wordt de deelnemersbijdrage naar rato berekend. Woont u niet in De Noorderkroon? Ook dan bent u van harte welkom.

Locatie: mfa De Doefkamp, Roderwolde. Iedere vrijdag van 14.45 – 15.30 uur. 30 lessen voor € 90,00

Klik hier voor de fitwijzer.