Verslag Roner scootmobieltocht woensdag 23 augustus

Verslag van een deelneemster:

Tijdens de laatste scootmobielrit op 23 augustus verzamelden zich elf deelnemers bij ZorgPlaza. Voor de liefhebbers stond de koffie klaar en voor vertrek werd er een flesje water uitgereikt waar dankbaar gebruik van werd gemaakt, want het was prachtig zonnig weer en de temperatuur zou aardig stijgen.
Onder de goede hoede van de begeleiders gingen we om half drie op pad, via de brink naar de Ceintuurbaan waar we de weg achter langs het kerkhof volgden tot het fietspad linksaf en de Hullenweg over wat een mooie route naar Roderesch is.
Even voorbij Steenbergen maakten we een pauze bij het Hunebed in de Noorder Duinen, waar we getrakteerd werden op een ijsje, speciaal gebracht door een medewerker van ZorgPlaza!
Met een ruime boog reden we verder en passeerden de gasopslag bij Langelo, door de dorpen Alteveer en Lieveren met als bijzonder sluitstuk een route door het Mensinghebos wat een prachtig gebied is.
Een pluim voor degene die de route heeft uitgezet en ook voor de vele bijrijders die er elke keer voor zorgden dat de lange stoet scooters veilig konden oversteken. Vooral bij terugkomst in Roden was het, zoals verwacht met het mooie weer, heel druk op het kruispunt bij de Brink en hadden we veel bekijks van de mensen op de terrasjes.
We kwamen weer veilig bij ZorgPlaza aan en kijken alweer uit naar de volgende tocht!

NvB