De Noordenveldwerker denkt graag met u mee.

Aan uw (keuken)tafel kijken we samen naar de beste oplossing. Wij weten de weg in uw dorp en zijn op de hoogte van alle mogelijkheden. De Noordenveldwerkers zijn er om u op weg te helpen.

Uw welzijn en mogelijkheden staan voor ons centraal. Enkele voorbeelden van vragen die aan de orde kunnen komen: Mijn woning bevalt mij prima. Alleen die hoge drempels zijn zo lastig. Is daar wat aan te doen? Elke dag voor mezelf koken lukt me niet meer. Weten jullie hoe mijn leeftijdsgenoten dit regelen? Ik ben mijn leven weer aan het opbouwen na een hersenbloeding. Hoog op mijn verlanglijstje staat mobiel worden. Hoe pak ik dit het beste aan? Ik zou graag eens wat vaker naar mijn dochter in Brabant gaan. Ik ben nu 79 jaar. Wilt u met mij meedenken hoe ik deze lange reis kan ondernemen? Mijn vader is een half jaar geleden overleden. Sindsdien heeft mijn moeder nergens plezier meer in; ze kookt niet meer, verwaarloost het huishouden en onderneemt niets meer. Wij wonen niet in de buurt en maken ons zorgen over onze moeder. Ik zorg elke dag voor mijn zieke vrouw maar zou wel eens een dagje vrij willen.

Wie kan ik daarvoor benaderen?

De Noordenveldwerkers zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 op nummer: 050-5027222 Keuzeoptie 1.
E-mailadres: vraag@noordenveldwerker.nl.