Vrijwilligersfeest op 13 oktober

Vrijdag 13 oktober is er een groots vrijwilligersfeest voor iedereen in Noordenveld die aan vrijwilligerswerk doet. Opera della Casa treedt dan in De Pompstee op met een geheel vernieuwd programma.
Dit vrijwilligersfeest wordt eens per twee jaar georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn in Noordenveld en wordt financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Noordenveld.

Lees meer

Online training ‘Omgaan met veranderend gedrag bij dementie’

Achterdocht, afhankelijkheid, agressie, lusteloosheid, onrust in de nacht, verbloemen…….
Allerlei onderwerpen die in de training ‘Omgaan met veranderend gedrag bij dementie’ aan de orde komen.
Meer weten over de training? Kijk op de pagina van Mantelzorg.

Steunpunt Vrijwilligerswerk Noordenveld zoekt een vrijwilliger voor de PR werkgroep

Om de komende ontwikkelingen beter aan te kunnen, zoekt het Steunpunt Vrijwilligerswerk Noordenveld uitbreiding van de werkgroep PR. Deze werkgroep verzorgt regelmatig publicaties zoals nieuwsbrieven, berichten op Facebook en krantenartikelen. De verschillende taken worden in onderling overleg verdeeld. Het kost je circa 4 tot 5 uur per maand. 

Lees meer

Scholingsaanbod Humanitas voor vrijwilligers en mantelzorgers

Er wordt een steeds groter beroep gedaan op vrijwilligers en mantelzorgers. Daarom stelt Humanitas nu een deel van haar uitgebreide scholingsaanbod beschikbaar voor iedereen. Inmiddels hebben al meer dan 2.000 mensen de trainingen bekeken. Deze trainingen kunnen iedereen helpen die anderen in een kwetsbare situatie ondersteunen.

Lees meer