Jongerenexpositie in K38

De eerste jongerenexpositie in K38 is feestelijk geopend! De gedichten van Peter van der Velde vormden inspiratie voor het fotografieproject dat fotograaf Alfred Oosterman uitvoerde met leerlingen van de Ronerborg. Kuneke Jansma, cultuurcoach bij WiN heeft een verbindende rol mogen spelen in de opzet van dit hele proces. K38 was vandaag gevuld met fris en nieuw publiek, een mijlpaal voor alle partijen!
Alke, de vrouw van Peter vd Velde en zoon Willem waren aanwezig. Alke heeft een gedicht van het project voorgedragen. Geweldig!

De foto’s hangen nog in K38 tot 13 december. Gaat dat zien en geniet! — bij Stichting Kunstencentrum K38.

Even Buurten in oktober

Nieuws over het Gastenhuis aan de Schoolstraat, het Hullenbosje, een gevaarlijke oversteek, Dorpsbelangen Nieuw Roden en een griezeltocht……
De vrijwillige redactie van de ‘Even Buurten’-pagina heeft weer een mooie bijdrage geleverd aan De Krant van 9 oktober.

JOGG van Tessa naar Froukje

Na enkele jaren actief te zijn geweest als JOGG-regisseur draagt Tessa dit nu over aan Froukje. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en ondersteunt inwoners en organisaties als bijvoorbeeld scholen om de gezonde keuze de makkelijkste keuze te maken met projecten als DrinkWater, Eet Groente enzovoort.

Tessa stapt in een nieuw avontuur met GO! Noordenveld, een programma aanpak om nieuwkomers te ondersteunen beter hun plekje in de Noordenveldse samenleving te laten vinden. Froukje is al actief als coördinatorvan de werkzaamheden van de sport- en cultuurcoaches. De JOGG-aanpak sluit daar mooi bij aan.

Heb je vragen over JOGG? Neem dan gerust contact op.

BE LOUD!2018

Koop kaarten voor BE LOUD! 2018

Hét Feest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar in de Brinkhof in Norg.

Klik op de link en bestel je kaarten hier.