Scootmobielrit Roden 22 augustus

Op woensdagmiddag 22 augustus is er weer een scootmobielrit rond Roden. De route is een verrassing. De start is om 14.00 uur vanaf Zorgplaza aan de Kanaalstraat 27 in Roden. Per rit kunnen maximaal 15 scootmobiels mee. Dit vanwege de veiligheid. Een tocht is ongeveer 15 kilometer. Tussendoor wordt er gepauzeerd voor koffie en wat lekkers, aangeboden door Zorgplaza. Deelname is gratis. Heeft u zin om mee te gaan? Dat kan, maar wel van tevoren aanmelden bij WiN, tel. 050-3176500 of via postbus@welzijninnoordenveld.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Tijdens een rit gaan ook verkeersregelaars mee.De organisatie van de scootmobielritten is in handen van een werkgroep met vertegenwoordigers van Zorgplaza, WiN, Noordenveld Beweegt en het Gehandicaptenplatform.

Bezoek mantelzorgers aan Scheepstraschool

Contactpunt Mantelzorg gaat met mantelzorgers op bezoek bij het Scheepstrakabinet. Dit bezoek vindt plaats op woensdagmiddag 6 juni van 13.30 tot 15.30 uur in de Scheepstraschool aan de Schoolstraat 1 in Roden.

In het Scheepstra kabinet wordt uitleg gegeven over het leven van Hindericus Scheepstra en de totstandkoming van de boekjes van Ot en Sien, waar hij de schrijver van is. Daarnaast is het mogelijk om een wandeling over de Brink te maken onder leiding van een gids.

Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee. Het is vanwege de beschikbare ruimte zeer gewenst dat u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst. Dat kan tot 30 mei bij Welzijn in Noordenveld. De bijeenkomst is gratis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem gerust contact op met WiN, 050 3176500, mantelzorg@welzijninnoordenveld.nl of kijk op www.mantelzorgnoordenveld.nl