Nieuwe directeur

Per 1 juni is Elisa Ligt gestart als de nieuwe directeur van WiN. Zij stelt zich graag aan u voor:

Werken in het mooie Drenthe! Samen met gemeente Noordenveld, partners en aanbieders en bovenal de inwoner van gemeente Noordenveld. Samen met een professioneel en betrokken team van medewerkers en vrijwilligers. Klaar staan voor dorp, wijk en buurten van gemeente Noordenveld! Wie wil dat nu niet! Ik zeker wel… Ik zal mij even voorstellen, ik ben Elisa Ligt en gepassioneerd als het gaat om mensen. Ik kan enorm genieten van mensen die zoeken naar hun bestemming in het leven. Mensen die door situaties sterker worden en door alle mooie en moeilijke tijden in het leven dicht bij zichzelf en eigen kracht blijven. Dit kan niet altijd alleen en hoe fijn is het dan dat er mensen en organisaties zijn die ons welzijn voor ’t oog hebben.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als directielid en manager bij een zorgaanbieder. Hierin heb ik de laatste jaren veel met gemeenten opgetrokken en hebben we samengewerkt om het juiste te doen binnen de gemeente. Het juiste op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Jeugdzorg en de participatiewet. Mijn kracht is het verbinden van een zakelijke maatschappelijke onderneming, aan gemeenten en andere betrokken partijen om daarmee samen het juiste te doen voor de inwoner. Mijn drijfveren zijn: Een zinvolle bijdrage leveren, creativiteit en vernieuwing en samenwerking.
Naast mijn passie voor werken met en voor mensen, ben ik de vrouw van Doron en moeder van twee volwassen kinderen, twee schoonkinderen en daarnaast ben ik bevoorrecht om oma te zijn van twee prachtige kleindochters. Ik ben dankbaar voor mijn mooie gezin en het vinden van mooi werk! Ik zie er naar uit u te ontmoeten en “voor elkaar” van dienst te zijn in gemeente Noordenveld.