Netwerkwerkbijeenkomst 

Op donderdag 16 november organiseert de Noordenveldse Uitdaging in samenwerking met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Noordenveld een netwerkbijeenkomst. Vorig jaar is eveneens een dergelijke bijeenkomst georganiseerd, met na afloop enthousiaste reacties en de vraag om herhaling.

De netwerkavond is bedoeld voor verenigingen, stichtingen, maatschappelijke organisaties, serviceclubs en plaatselijke bedrijven. Dit om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten en elkaar te vinden in de vorm van hulp, ondersteuning, expertise en advies. Deze avond bestaat de mogelijk om te speeddaten met vertegenwoordigers van bedrijven of andere organisaties om één op één door te praten over uw uitdaging. Speeddaten stimuleert op een leuke en originele manier het leggen van contacten en het uitwisselen van informatie. De methode leidt tot effectief netwerken, doordat mensen elkaar kort en krachtig spreken en zorgt voor onverwachte ontmoetingen, bijzondere samenwerkingen en verfrissende ideeën. Ook zal er meer begrip en waardering voor elkaars werk ontstaan.

Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt van organisaties verwacht dat zij nadenken over wat de organisatie te bieden heeft en wat zij graag zouden willen. Denk bijvoorbeeld aan diensten of goederen, zoals materialen, computer, vergader-of opslagruimte, hulp bij administratie en beleidsplannen, PR en communicatie. Het opzetten van nieuwe activiteiten en gezamenlijke acties organiseren kan ook een uitdaging zijn. Het gaat niet zozeer om financiële sponsoring, maar juist om sponsoring in de vorm van diensten en materialen. De vraag graag van tevoren, uiterlijk voor 2 november, insturen. Aanmelden is noodzakelijk. Stuur een email, met daarin de naam van de deelnemer en de organisatie waarvoor hij of zij werkzaam is, naar steunpuntvrijwilligers@welzijninnoordenveld.nl  Grijp deze kans en date mee. De netwerkavond op 16 november begint om 19.30 uur in het Wapen van Drenthe, Heerestraat 1 in Roden. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Maximaal 2 personen per organisatie. Voor vragen kunt u bellen met Welzijn in Noordenveld  050 3176500.