Mantelzorgbijeenkomst brengt tips

Het Contactpunt Mantelzorg Noordenveld organiseert op dinsdag 12 september een bijeenkomst voor mantelzorgers over praktische tips die kunnen helpen bij de dagelijkse zorg. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de wijkverpleegkundigen van thuiszorg Icare.

U krijgt informatie over hoe u als mantelzorger het beste uw naaste kunt helpen. Zoals bij het opstaan uit een stoel, het gaan zitten in een auto of het verplaatsen in bed. Daarnaast laten zij allerlei hulpmiddelen zien die u ook kunnen ondersteunen. Er is voldoende gelegenheid om met elkaar te oefenen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en zal naar verwachting tot 21.30 uur duren. Het vindt plaats in Op de Helte aan de Touwslager 125 in Roden.

Als u van te voren al vragen heeft over dit onderwerp kunt u dit doorgeven aan WiN in het Inwonersplein aan de Schoolstraat 50 in Roden tel 050 3176500 of via de mail mantelzorg@welzijninnoordenveld.nl. De toegang is gratis, opgave vooraf hoeft niet en de koffie staat klaar.