Voel je je vaak alleen?
Wil je graag samen met anderen iets doen?
Maak je je zorgen over school?
Voel je je soms niet begrepen?


Wij proberen overal contact te zoeken met jongeren. Soms wil je met elkaar iets, bijvoorbeeld een sportactiviteit, een overdekte hangplek, voorlichting over vakantiewerk of een muziekmanifestatie. Lukt dat niet met elkaar, dan kunnen wij je daar misschien bij helpen! Wij hebben het vaker gedaan en weten wie en wat daar voor nodig zijn. Handig!!

Voor en met elkaar

Ben je tussen de 12-23 jaar en heb jij een idee voor een sociale actie die Noordenveld socialer maakt? Dien het dan hier in! Je kunt een geldbedrag van €10 tot €50 euro aanvragen voor je idee. Klik hier voor meer informatie

MOJ – Maatjes Ondersteuning Jongeren

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar?
Weet dat er altijd iemand voor je klaar staat!

MOJ biedt een maatje die aandacht heeft voor jou.
Een MOJ is een persoon die samen met jou op ontdekkingsreis gaat en waar nodig advies geeft en een steuntje in de rug biedt.
En niet te vergeten; waarmee je het ook vooral leuk hebt en er is voor jou.

Ben je nieuwsgierig naar MOJ? Neem dan contact met ons op!
050 3176500
moj@stwin.nl 

Jongerenwerk en CJG

Het jongerenwerk maakt onderdeel uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin net als alle andere organisaties die zich met welzijn en zorg voor jongeren bezighouden. We werken samen met bijvoorbeeld het Maatschappelijk Werk, Jeugdzorg en onderwijs. Samen kunnen we meer!

Jongerenwerk en jongerenparticipatie

Jongeren doen mee! Het jongerenwerk vindt het belangrijk dat jij als jongere zowel maatschappelijk als politiek betrokken wordt in jouw omgeving. Veel jongeren zijn al actief in de samenleving. Actief in het verenigingsleven of betrokken bij een ander.
Doe jij mee?