Wegens omstandigheden bieden wij dit jaar niet langer ondersteuning bij het doen van de belastingaangifte. In ons netwerk hebben we gevraagd waar een mogelijke oplossing voor u zou kunnen liggen.

In de bibliotheek van Roden liggen folders met daarin een doorverwijzing naar de CNV en FNV. In de bibliotheek in Leek is een belastingspreekuur voor iedereen die geen professionele hulp hiervoor kan inhuren. Meer informatie kunt u daarover vinden op de site van de bibliotheek in Leek.
Daarnaast zijn er administratie kantoren in Roden die ook betaalde ondersteuning bieden bij de belastingaangifte.

Mocht u vragen of ondersteuning nodig hebben op andere financiële gebieden buiten belastingzaken om,  dan kunnen wij u doorverwijzen naar het spreekuur van Humanitas op woensdagmorgen van 9.00 – 10.00 uur in het Inwonersplein, Schoolstraat 50 in Roden.

Wij hopen u op deze wijze toch de juiste doorverwijzing te hebben verstrekt.